Araştırma Destek Koordinatörlüğü -

EMBO New Venture Fellowship İkinci Dönem Başvuruları için Son Tarih 2 Mayıs 2022

1.   Araştırma Destek Koordinatörlüğü
  2. Duyurular

Türkiye, yaşam bilimleri alanında dünyada öncü kuruluşlardan biri olan Avrupa Moleküler Biyoloji Organizasyonu’na   finansal destek sağlayan Avrupa Moleküler Biyoloji Konferansı’na 1993 yılından beri üyedir. EMBO’nun EMBC üye ülkelerin bilim insanlarına, doktora öğrencileri ve doktora sonrası araştırmacılara sağladığı çeşitli burs programları ve destekler bulunmaktadır. Bunlardan EMBO New Venture Fellowship’in amacı moleküler yaşam bilimlerinde faaliyet gösteren farklı bir araştırma alanına geçmek veya araştırma çalışmalarına yeni bir yön vermek isteyen kariyerinin başındaki bilim insanlarını desteklemektir. Bu kapsamda verilecek proje önerilerinin, alandaki ilerlemenin önünde engel olan önemli bir sorunu ele alması ve ev sahibi laboratuvar ile ortak araştırma planı içermesi beklenmektedir.

Burs hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Başvuru rehber dokümanına erişmek için tıklayınız.

Başvuru sayfasına erişmek için tıklayınız.

Sorularınızı fellowships@embo.org veya embo@tubitak.gov.tr adresine iletebilirsiniz.